03-05-07

Deugnieterij!

Yves is nu bijna vier maand oud en hij is bijlange zo geen doetje meer als in het begin. Hij durft meer en meer kattenkwaad uit te halen! Zo vond hij het blijkbaar leuk een enorme put te graven in onze moestuin: mooi tussen de pas geplante sla en vers gezaaide radijsjes. We hebben de put dichtgesmeten met als gevolg dat we nu sla hebben met radijzen erbovenop. Verandering van spijs doet eten?
Bij ons thuis krijgen de honden in de zomer hun ploeterbadje om hun poten af te koelen als het te warm is. Het is wel zo dat de assistentiehonden in opleiding best niet te veel worden aangespoord tot zwemmen maar pootje baden in een blauwe schelp hoort daar niet bij volgens ons. En zeg nu zelf: we kunnen toch moeilijk met een uitdroogde en oververhitte assistentiehond in opleiding toekomen in het centrum? Met het weer van de laatste dagen staat hun ploeterbadje dus reeds in de tuin. Na lang aarzelen vind Yves het leuk om door het water te lopen (zie foto)... om daarna met kletsnatte poten in volle vaart het huis binnen te stormen en gigantisch uit de bocht te vliegen... Een kastaar?! Zeker, en geen kleintje meer!
Dit weekend wouden we genieten van een lekker aperitiefje buiten. Ik zet dus wat chips op een bijzettafeltje maar vooraleer dat de wijn is uitgeschonken, zijn de chips reeds verdwenen. De bandiet? Yves! Ik zie hem bijgod zelfs nog nasmakken... Tot mijn grote ontzetting liet hij nadien nog een luide boer laten waarvan mijn haar uit model waaide!
Waar is dat hondje gebleven dat yoghurt door zijn potje gemengd moest hebben vooraleer hij een hap wou eten?!Things have changed it seems...
Van verandering gesproken: dinsdag 8 mei vindt de eerste wissel plaats. De gastgezinnen ruilen onderling van pup voor twee weken. Vanaf volgende week krijgt u dus tijdelijk verhalen van een andere kastaar te lezen! Wie? Dat weet alleen onze sessieverantwoordelijke...

yves baadt pootje

18:21 Gepost door cathy in Uitgespookt | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

super om het dagelijkse leven van een assitentiehond in opleiding te kunnen volgen!

Te braaf is ook niet leuk hé, er moet een beetje pit inzitten!

Groeten!
Jen & TJ

Gepost door: TJen | 04-05-07

Nieuw soort groenten?a Dankzij Yves groeien er nu misschien radijsjes uit de kropsla...Wie weet...

Gepost door: marleen Imberechts | 04-05-07

Wissel... benieuwd wie er op vakantie komt bij jou :-)
Maybe ...Blacky?

Gepost door: Christine & Maybe | 07-05-07

De commentaren zijn gesloten.