12-05-07

Mail vanwege Yves!

Dag gast-mama,

'k Heb vandaag weer heel wat nieuws leren kennen. Om te beginnen ben ik gaan kijken waar Alex werkt en daarna mocht ik mee om Kathleen af te halen, ik blij, maar wat blijkt.... ze werken in hetzelfde bedrijf dus 'k had het al gezien. Maar vanavond mocht ik mee naar het minivoetbal, 10 mannen die achter een bal aan lopen en als ze hem inhalen schoppen ze hem weg, pffff niets aan want 'k mocht niet eens mee doen, dus heb ik alleen rustig liggen kijken tot het afgelopen was. Daarna pintjes tappen... ging weer niet door want die tapkraan staat veel te hoog, maar het was wel leuk om te zien hoe die 2 tijdelijke baasjes over en weer springen om iedereen zo vlug mogelijk bediend te krijgen, maar ook dat gaat vervelen dus heb ik maar een dutje gedaan.
O ja, weet je nog dat ik bang was voor auto's? Wel, ik vertrouw ze nog altijd niet helemaal maar echt bang ben ik ook niet meer.
En het leukste komt nog. De poes lag te slapen en ik heb héél luid abois gedaan, hahaha je had die moeten zien schrikken, zelfs Kathleen kon het lachen niet inhouden.
Dat is zo een beetje in een notedop wat er vandaag allemaal gebeurt is.

Nog bedankt voor je knuffel en slaap lekker,

Yves

21:55 Gepost door cathy in Op stap! | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.