22-05-07

Switch back!

De wissel zit er alweer bijna op: vanavond krijgt iedereen na de trainingssessie op Hachiko zijn eigen pup terug. De twee weken zijn voorbij gevlogen wat een goed teken is. Ik heb al bij al zeker niet te klagen gehad met Youssef! We hebben veel plezier beleefd aan die kleine grote deugniet! Daartegenover sta ik wel te popelen om Yves terug te zien. Kathleen heeft me een paar mooie foto's doorgestuurd. Hij ziet er welverzorgd uit en zit precies goed in zijn vel.
Zondagavond ben ik echter wel nog ijlings met Youssef naar de dierenarts geweest daar hij ineens pikzwarte drollen produceerde! Daar deze drolkleur kan worden veroorzaakt door maag- of darmbloedingen, wou ik kon geen enkel risico nemen en vertrok direct naar de dierenarts. Na een grondig microscopisch drollenonderzoek bleek de zwarte kleur van plantaardige oorsprong te zijn... Achteraf bleek dat meneer Youssef inderdaad alle zwarte bessen had opgegeten van een van mijn planten... Gelukkig waren die bessen niet giftig... Eind goed al goed.
En zo mag ik Youssef vanavond in blakende gezondheid overhandigen aan zijn gastmama Lore! Ziet hij er niet geweldig uit op de foto? Gastmama Lore, hou je maar vast! Hij zit boordevol energie!

Youssef komt eraan

16:02 Gepost door cathy in Hachiko | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Dag Yves Je was een voorbeeldig hondje tijdens de ruil, echt een plezier om in huis te hebben. Zelfs toen je ziek was en je je ellendig voelde bleef je een schatje. Ik blijf achter met een dubbel gevoel; enerzijds heel erg blij met de terugkomst van die wildebras van een Ypsoe, anderzijds... ik zal je toch een beetje missen. Eén ding is zeker, de deur staat altijd voor jou open. Dag Yves nog een dikke knuffel en tot ziens op de volgende sessie.

Gepost door: Kathleen | 22-05-07

(kleine) brave rakker Ik vind het fantastisch hoe jullie die speelvogeltjes opleren tot volwaardige hulphond. Ikzelf zou dat eigenlijk niet over mijn hart krijgen om hem dan na de opleiding terug af te geven, maar de drang om anderen te kunnen helpen is zo groot dat iedereen eigenlijk zoiets over zijn hart zou moeten krijgen. hopelijk blijft hij zo lief en komt hij in goede handen terecht.

PS Doe zo verder met uw blog, ziet er goed uit!!!

Gepost door: Glenn | 01-06-07

De commentaren zijn gesloten.