24-05-07

Yves is back in the house

Mijn Yfke is terug thuis. Alhoewel het nu Yves is geworden. Hij is in die 14 dagen enorm gegroeid en is nu een mooie witte beer. Waar hij logeerde in Gavere moet het wel heel vruchtbare grond geweest zijn... Ik vermoed echter dat de goede zorgen van Alex en Kathleen er voor meer tussen zitten dan de Gaverse bodem.
Yves kreeg bovendien zijn eerste krullen op zijn staart en rug zoals jullie kunnen zien op de foto! Ik vermoed dat hij als volwassen hond een mooie witte ,dikke gekrulde vacht zal hebben! Eigen kind schoon kind? Eigenlijk wel want ik zag dat iedereen tevreden was zijn eigen puppy (?) terug te hebben.
Yves heeft me de eerste dag echter niet eens bekeken. En te zeggen dat wij hete tranen plengen als we afscheid moeten nemen... Voor een hond is 'uit het oog' echt wel 'uit het hart', zeker voor deze kleine kastaars! Zolang ze maar knuffels en eten krijgen zijn ze dik tevreden. Alles valt na een dag of twee gelukkig weer in de plooi.Zoals elke ochtend en avond voordien komt Yves zich opnieuw op mijn voeten nestelen, dit terwijl hij uitgebreid mijn enkels likt - God weet waarom.
De rust is hier weergekeerd in huis alhoewel ik nog regelmatig aan Youssef denk. Die kon ondanks zijn deugnieterij toch zo ontzettend lief zijn en dat bovendien ook uitgebreid tonen. Yves verschilt daarin wel wat van zijn broer daar hij op dat vlak heel wat schuchterder is. Ach ,het blijft in de familie en ik zal ze beiden van mijn leven niet meer vergeten.

grote Yves met zijn krullen

22:03 Gepost door cathy in Hachiko | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

mooi Hele mooie hond. Hopelijk wordt hij ook een goede assistentiehond en krijgt hij een lief baasje.

Groetjes,

Kristoff & Opium

Gepost door: Kristoff & Opium | 09-06-07

verkeerd email adres verkeerde email adres ingevuld daarnet, sorry...

Gepost door: Kristoff & Opium | 09-06-07

De commentaren zijn gesloten.