17-06-07

In bad na het trouwfeest

Daar het de laatste tijd veel regent en Yves vaak binnen en buiten loopt, begint er een geurtje aan te hangen. Een goeie borstelbeurt leek me al eventjes niet meer voldoende maar een hond mag ook niet om de vijf voeten gewassen worden. Daarbovenop heb ik vorige week per ongeluk mijn tomatensoep omgestoten die gelukkig niet meer heet was. Aangezien Yves altijd in mijn buurt is, hing zijn rug dan ook vol. De rode hond... Hij vond het bovendien ook nog lekker daar hij zijn rug de hele middag lang bleef likken.

Gisteren waren we te gast op het huwelijksfeestje van Merel (op de foto met Yves) en Thomas. Merel leidde assistentiehond Ubeir op waardoor we samen in de sessie zaten (Yves is nummer drie). Doordat het weer nogal wisselvallig was heb ik Yves die dag maar ongewassen meegenomen. En gelukkig maar! Yves heeft de hele avond gespeeld met de andere aanwezige honden. Elk gastgezin van de U-groep heeft ondertussen een eigen puppy gekocht na het afgeven van de hond in opleiding. Yves was de jongste van de meute en heeft zich de hele avond geamuseerd met Witse, Marcel, Frodo en al wat eveneens vier poten had. Door het natte weer van de voorbije dagen en het uitbundig dollen in het gras had Yves na een poosje precies zwarte laarzen aan.
Het bad was dus onvermijdelijk (zie foto) en zo werd Yves weer een ervaring rijker. Ik moet toegeven dat hij erg flink is geweest. Wat wel gek was, was dat wanneer Yves nat was, hij er plots vijf kilogram lichter en twee maanden jonger uit zag... Na een massage met conditioner om zijn haren nadien makkelijker te doorkammen, was Yves de hele dag totally relaxed. Dit feit bracht me wel op ideëen als hij nog eens de aap uithangt. Een warm bad gevolgd door een massage... Je zou van minder rustig worden...

Nogmaals onze gelukwensen en bedankt voor het prachtige feest

Merel van Ubeir en Yves

Yves in bad

21:24 Gepost door cathy | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Hella,

De weg naar de site gevonden! Ma Cathy, weet je wat ik zo spijtig vind, dat je de lezers van deze blog onthoudt van de toch wel zeer leuke ervaring die je gehad hebt met Yves op restaurant! Der zat een reukje aan, dat tipje van de sluier kan ik wel al onthullen ;)

Groetjes Annelies

Gepost door: Annelies | 21-06-07

Wat een leuk blogje en wat een leuk hondje! Ik vind het fantastich wat je doet met deze honden en denk wel dat het niet altijd even makkelijk moet zijn om zo'n hond alles te leren wat die moet kennen. Ik blijf zeker je avonturen hier volgen hoor! Groetjes Kristel en Tidou

Gepost door: Kristel | 23-06-07

OOOO Maar die ervaring wil ik ook wel horen :-D

Gepost door: Daphné | 23-06-07

De commentaren zijn gesloten.