12-07-07

Reünie

Zaterdag 07/07/07. Velen stapten in het huwelijksbootje op deze speciale dag. Ook voor Yves was er een speciale gebeurtenis namelijk een reünie met zijn mama Cleo en al zijn broers en zusjes. Onze gastvrouw was Griet, het bazinnetje van Guusje, Yves' tweelingsbroer. Zij kwam op het leuke idee om eens samen te komen met een hapje en een drankje. Daarvoor stelde zij haar prachtige landhuis ter beschikking.
De datum stond al enkele maanden met een dikke stift in mijn agenda geschreven. Het werd een onvergetelijke dag. De fokkers Rudy en Hilde waren ook aanwezig met Yves' mama en ze glommen terecht van trots bij het zien van hun laatste nestje. Alle hondjes hebben zo een lief karakter en zijn heel aanhankelijk. Er is tussen broers en zussen ook nooit enig teken van machtsstrijd geweest of het bepalen van de rangorde. Ze hebben heel veel gespeeld, pootje gebaad in de enige plas modder die er te vinden was en gekeken naar de koeien die tot tegen de tuinomheining kwamen. Hieronder de kroost van Cleo met hun baasjes op de groepsfoto (klik op de foto om hem te vergroten). Meer foto's kan u hier in het fotoboek bekijken.
Volgend jaar doen we het nog een keer. Dan zullen de hondjes anderhalf jaar oud zijn. Voor Youssef en Yves is het dan bijna tijd om naar de Hachiko-hogeschool te gaan en hopelijk zes maand later af te studeren.

07/07/07 was echt een fantastische dag, zowel voor de hondjes als voor de baasjes! Griet, een dikke merci voor het leuke initiatief!

groepsfoto reünie

22:26 Gepost door cathy | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

reünie Dag Cathy,

Prachtige site (of noem je dit anders?)met links naar mooie sites. Uren surfplezier verzekerd. Ik ben sinds kort een trouwe leesfan van Yves opleiding. Lieve groeten en proficiat met je dagdagelijkse inzet.

P.S. Groeten aan Regie en Jelle en aan de hond die alleen nog moet leren 'assieten' af te wassen...

Rudy

Gepost door: Rudy | 15-07-07

Reünie Dag broertje,

Nog elke dag denk ik aan de onvergetelijke reünie met onze broers en zussen. Wat hebben we ons geamuseerd!! Ik was ook ontzettend blij onze mama terug te zien, die ons zo goed verzorgd heeft tijdens onze eerste weken bij Hilde en Rudy. Vond je het ook niet prachtig dat onze baasjes en bazinnetjes er zo gelukkig uitzagen die namiddag? Guusje en Griet hebben dat toch zó goed georganiseerd, en ik wil hen beiden hierbij nog eens extra in de bloemetjes zetten. Ik tel al vol ongeduld de dagen af tot onze volgende bijeenkomst.
Toen ik thuiskwam bij mijn grote vriend Typhoon kon ik geen pap meer blaffen. Ik heb mij dan ook neergeploft en heb heerlijk lang geslapen, dromende van al mijn lieve zusjes en broertjes.
Yves en Youssef, doe maar goed jullie best op de Hachiko Hogeschool zodat jullie aan iedereen kunnen tonen uit welke prachtige familie wij afstammen.
Groetjes van mijn baasje Philippe en bazinnetje Dorine en vele likjes en pootjes van mij voor iedereen.

Glenn

Gepost door: Glenn van het Hof Ten Berge | 23-07-07

De commentaren zijn gesloten.