29-11-07

drukke dagen

Er ligt een drukke periode achter de rug voor ons gezinnetje en Yves. Na even op adem te kunnen komen staan de kerstmarkten al voor de deur. Een goeie oefening en socialisatie voor Yves, mede door de drukte en de vele lekkernijen die op de grond liggen maar hij toch niet mag opeten. En dat is soms heeeel moeilijk.
Eurodog is achter de rug, vorige zaterdag was er op Hachiko het hutsepotcafé en vandaag stond er een demonstratie gepland in een rust- en verzorgingstehuis. Daar ik omwille van de griep niet kon meegaan heeft Trees de taak van mij overgenomen om met Yves enkele mensen gelukkig te gaan maken.
Dinsdag was er ook de sessie met een paar nieuwe commando's die we aangeleerd kregen en nu is Yves bekaf. Hij ligt uitgeteld aan mijn voeten te slapen. Yves krijgt nu de bevelen aangeleerd om te stoppen met blaffen als wij dat vragen en om op een aangewezen plaatsje te blijven tot we zeggen dat hij eraf mag of moet. Niet zo evident en dat vraagt veel oefening en geduld.
Zondag mag hij mee naar het winterfeest in Oostkamp waar vriend Qupid woont en de zondag erop is het kerstmarkt in de Heide waar speelmakker Ufo woont met Sharon. Ondanks de soms nare temperaturen en het wisselvallige weer gaan we stilletjes naar de mooiste tijd van het jaar.
En ja, voor Yves en de andere hondjes die hier wonen of ooit gewoond hebben legt de goeie Sint een cadeautje in hun mandje. Yves word trouwens op 6 december 11 maanden! Met drie koningen word hij 1 jaar, de tijd vliegt...

Yves 11 maanden

21:03 Gepost door cathy in Opleiding | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

beste yves, Ik ben opgegroeid in een prachtig gastgezin en heb alle kansen gekregen om te kunnen worden wie ik nu ben .
Maar jij mag bij jouw gastgezin toch ook echt wel van geluk spreken,hoor !!!

Gepost door: suffix | 03-12-07

wat ik ook nog even wil zeggen,Yves Ik denk dat niet alleen jij en ik opgroeien of opgegroeid zijn in een prachtig gastgezin .
Ik denk dat niet alleen, ik ben daar heel erg van overtuigd .
Al die lieve gastgezinnen verdienen van harte een pluim !

Gepost door: suffix | 03-12-07

ik kijk er telkens naar uit om de verdere evolutie van yves te volgen moest hij één mand eerder geboren geweest zijn dan had hij vandaag een staf en een mijter op

Gepost door: bobby | 06-12-07

Dag Cathy,Regie en Jelle.
Wat erg om zo totaal onverwacht je hond te moeten verliezen.
Het is misschien een (heel) schrale troost, maar hij heeft niet geleden of pijn gehad.
En ik weet zeker dat hij bij jullie een fantastisch goed leven heeft gehad.
Je zullen heel erg missen, maar er zullen ook zoveel goede en mooie herinneringen zijn.
En je hebt gelijk Regie: zoals Bono was er maar één.
Eén uit duizend !
Ik wens jullie heel veel sterkte voor de komende tijd.
Veel liefs van Lilian.

Gepost door: Lilian Tierie | 09-12-07

De commentaren zijn gesloten.