23-12-07

mijmeren

We gaan stilletjes naar de laatste dagen van het jaar. Nog 10 dagen en het is 2008. Als ik terug kijk op het voorbije jaar, was het wel een woelig jaar. Het leukste wat ons gezinnetje overkwam, was de komst van Yves. Met zijn goeie karakter en enorme will to please was hij ons zonnetje in huis.
Het meest pijnlijke moment het afgelopen jaar was het afscheid van onze Bono. Mede daardoor blijft 2007 voor altijd in ons geheugen gegrift staan. Dan was er ook de vele steun, reacties op deze blog, mailtjes en telefoontjes van vrienden die ons zo een ontzettend deugd heeft gedaan.
Volgend jaar word een jaar van afscheid. Maar geen afscheid voor altijd... In augustus is ons werk wat Yves betreft definitief voorbij en word hij klaargestoomd om iemand anders heel gelukkig te maken: we moeten hem laten gaan...
Laat ons ook eens denken in ons wereldje van welvaart en haast aan mensen die het minder goed hebben, de kerst eenzaam moeten doorbrengen en of iemand verloren hebben die hun heel dierbaar was. Kerst en nieuw is niet voor iedereen rozengeur en maneschijn. Wie goeie voornemens maakt voor het nieuwe jaar kan misschien eens een eenzame uitnodigingen, een gift doen aan een goed doel of vrijwilliger worden voor één of andere organisatie.
Na deze bedenkingen willen we iedereen het beste wensen voor het komende jaar!

wensen voor 2008

12:18 Gepost door cathy | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Het allerbeste voor het nieuwe jaar!!

Gepost door: Heleen & Co | 24-12-07

Dag Cathy,

Het was een tijdje geleden dat ik nog eens de webpagina van yvesje las. Ik schrok me dan ook rot te lezen dat Bono er niet meer is! En toen bladerde ik een beetje terug en las ik wat er was gebeurd!
Cathy, Regi en Jelle, ik hoop dat jullie ondertussen al eens zonder al teveel verdriet kunnen terugdenken aan de mooie momenten met de altijd enthousiaste Bono! Veel sterkte Annelies en co

Gepost door: Annelies | 28-12-07

Tleven is idd niet voor iedereen even makkelijk en alleen zitten op feesten is idd niet fijn. Maar we doen ons best, het beste ervan te maken, je hebt gewoon geen keuze!

Gepost door: Maggy | 31-12-07

De commentaren zijn gesloten.