30-06-08

veel uitstapjes

De weken korten nu echt wel heel vlug in en het afscheid hangt als een doembeeld boven ons hoofd. Ik weet dat het voor de goeie zaak is en Yves iemand gelukkig kan maken en ik wist op voorhand waar ik aan begon. Het is niet meer de eerste keer dat ik zoiets doe maar toch.............zucht
Daarom zijn er veel uitstapjes gepland en genieten we van elke dag

Verleden week waren we 2 dagen op de hachikodogdays. Dit was een estafette van 24 uur met rolstoelen en of handbikes. Yves heeft moedig 5 km meegetrippeld naast de rolstoel. Ook werd er een rolstoelketting gevormd om in het guinnes boek of records te komen.

Zaterdag was er dan de dogdays in bellewaerde. Een megafestatie voor de hondjes, dan nog wel in open lucht. In 1 woord MEGA. Yves heeft zich vooral goed geamuseert in het ballenbad en de hot whirlpool voor dogs

En tot slot moesten we zondag eventjes goeiendag gaan zeggen in Oostkamp waar instellingshond Qupid verblijft want daar waren tuinfeesten. 5 jaar is het intussen geleden dat Qupid bij mij werd opgevoed en het steekt me steeds een hart onder de riem als ik zie hoe goed hij het heeft en hoe graag zijn bewoners hem zien.

En ondertussen zijn er nog de laatste sessie's waar er tot op het laatst nieuwe commando's worden aangeleerd. Zo moet de hond nu iets weigeren (eender wat) dat aangeboden word en mag het onder geen enkele omstandigheid aannemen.
Maar er staat in de laatste weken ook nog heel wat uitstappen op het programma.
Jullie horen nog van ons
Yves in het ballenbad!

Iago and Yves with our sponsor

19:40 Gepost door cathy in Op stap! | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Afscheid nemen is nooit leuk,maar geniet nog maar van jullie leuke uitstapjes

Gepost door: mireille | 30-06-08

Tja, het zal niet makkelijk worden als je hem na al die tijd moet "afgeven". Maar je houdt toch sowieso een boel leuke herinneringen aan hem.

Gepost door: Chris, Miss Poppy & Lily | 01-07-08

De commentaren zijn gesloten.